Skip to Content

Tágas Tér Egyesület számlaszáma: 53200077-11089225 Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet

Mindenkit szeretettel várunk istentiszteletünkre minden vasárnap 16:00 órakor!

Közben gyermek bibliaóra.

Bihari hegymászás 2016.08.27.

Bihari hegymászás 2016.08.27.

Tekintetem a hegyekre emelem: Honnan jön segítségem? Segítségem az Úrtól jön, aki az eget és a földet alkotta. Nem engedi, hogy lábad megtántorodjék, nem szunnyad őriződ.

„Zsolt 121 1-3”

Szombat kora reggel gyülekeztünk Békésen. Két személygépkocsival és egy kisbusszal utaztunk a gyönyörű hegyek felé. Összesen 18 fő vett részt a kiránduláson.

Jó hangulatban telt az utazás, ismerkedtünk, beszélgetünk. Romániában csatlakozott a túravezetőnk és az így kiteljesedett csapattal vetettük be magunkat a hegyek közé.

Reggel 9-kor érkeztünk meg a hegy lábához, leparkoltuk az autókat és a gyors megbeszélés után már indultunk is a csúcs felé. Egy óra aktív séta után a csapat két részre vált. Egyik fele egy rövidebb, ám de nehezebb útvonalon ment, a másik fele a hosszabb de könnyebb utat választotta. A gyorsabb útvonalról véletlen letértünk, így lett egy hosszabb és még nehezebb útvonal, viszont itt tudtunk enni vadmálnát és áfonyát. A gerincen futott össze a két csoport a cél előtt két kilométerre. A hegy csúcsának meghódítása után fényképezés, beszélgetés, evés és ívás következett, illetve egy kis alvás. Fél óra pihenés után indultunk vissza, lefelé már repült a csapat.

Vissza úton a lelkes hangos brigád mély alvásba szenderült, de két óra alvás után ismét a jókedvtől és beszélgetéstől volt hangos az autó. A magyar határt átlépve Békésig énekeltünk. Mire hazaértünk ránk esteledett.

Összegezve, nagyon jó hangulatú, de nagyon fárasztó nap volt. Sok-sok élménnyel és új ismerősökkel lettünk gazdagabbak.

Várjuk a következő kirándulást!

„Taba Márk Balázs” oldal | about seo