Skip to Content

Tágas Tér Egyesület számlaszáma: 53200077-11089225 Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet

Mindenkit szeretettel várunk istentiszteletünkre minden vasárnap 16:00 órakor!

Közben gyermek bibliaóra.

Dicsőítő koncerten jártunk

Dicsőítő koncerten jártunk
Ez az a nap! 
 
2015-ben is megrendezésre került az Ez az a nap hálaadó és dicsőítő alkalom. A rendezvényre nem csak magyar előadók voltak hivatalosak.
Együtt dicsőítettük Istent a moldovai Not an Idol zenekarral, az amerikai Bethel Music és az ír Rend Collective nevű bandákkal. A dicsőítésre összesen 27 nemzet gyűlt össze, és 6 óra hosszán át énekeltünk egy szívvel és egy lélekkel az égbe emelve Jézus Krisztus szent nevét.
 
A rendezvény május 30-án délután 4 órakor kezdődött, és bár a koncert elején csak énekelgettünk mire az utolsó együttesre került a sor valósággal tomboltunk (és ezt nem azért mondom mert a kedvenc zenekarom volt az utolsó…na jó lehet egy kicsit mégis csak azért :-)
 
Minden zenekar kiváló és színvonalas előadást nyújtott, csak úgy áradt belőlük Isten szeretete. Az éneklések között voltak közös imádkozások, és az evangelizáció sem marad el. A nap témája a víz volt ebben az évben, így halhattunk egy rövid kis kampányt az ivóvíz védelme érdekében is. 
 
Bár a kezdés csak 16:00-ra volt kiírva mi már reggel fél 9-kor útnak indultunk Békésről 4 kocsival és egy kisbusszal. Én már nagyon izgatott voltam, hiszen ez volt az első Ez az a napos alkalmam.
Elég korán odaértünk, ezért, hogy hasznosan töltsük el az időt ellátogattunk az Budai várba,ami szintén egy nagy élmény volt, hiszen a felújított várkert csodaszép látványt nyújtott. Ebéd után nem sokkal pedig kezdetét vette az éjszakába nyúló dicsőítés. 
 
Mindezek után elmondhatom, hogy életem legfergetegesebb koncertjén vettem részt, hála az én csodálatos, szerető Istenemnek.
 
Pankotai Vivien


hir | about seo