Skip to Content

Tágas Tér Egyesület számlaszáma: 53200077-11089225 Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet

Mindenkit szeretettel várunk istentiszteletünkre minden vasárnap 16:00 órakor!

Közben gyermek bibliaóra.

Köszöntő

Kedves Látogató!

Jézus Krisztus nevében nagy szeretettel köszöntünk a Tágas Tér Gyülekezet honlapján!

Örülünk, hogy ilyen formában meglátogattál bennünket. Szeretnénk személyesen is találkozni veled. Amíg ez megtörténhet, elmondjuk hogy számunkra nagyon fontos az állandó személyes kapcsolatunk Jézus Krisztussal aki megváltotta életünket. Ő az, aki a bűn fogságából szabadságra, „Tágas Térre” vezetett minket. A bűntől terhelt lelkiismeretünk szabaddá lett. Életek változnak meg az Ő jelenlétében, nap mint nap átéljük ezeket a csodákat. 

Ez a változás tett valamennyiünket boldoggá, és adott reményteljes jövőt.

Hisszük hogy Jézus Krisztus meghalt személyesen minden emberért, Ő feltámadt és ma is él!

Ez a legfőbb mondanivalónk.

Fontosnak tartjuk azt a közösséget melyet maga Jézus Krisztus hozott létre. Ez a gyülekezet, melybe valamennyi keresztény közösség beletartozik. Akarjuk hogy a mi gyülekezetünkben jól működjenek a személyes kapcsolatok, rendszeresen találkozunk egymással, megosztjuk örömeinket terheinket. Láthatjuk Jézus hogyan munkálkodik életünkben, hogyan segít át nehézségeken, hogyan gyógyít betegeket, láthatjuk a boldog sugárzó arcokat. Szeretjük Őt, egymást és így látatlanul, téged is. Elmondjuk neked, hogy nem a körülményeink tesznek boldoggá.

Fontosnak tartjuk hogy erről minden ember tudjon.   

Fontosnak tartjuk, hogy úgy ismerjenek meg embertársaink, mint akik nem Földön túliak vagyunk, hanem hús vér emberek, olyanok mint te kedves olvasó.

Ha szeretnél többet megtudni magáról Jézus Krisztusról és rólunk, gyere el istentiszteletünkre. Várunk.!oldal | about seo